fbpx Se AHO WORKS DIPLOMA + STUDIO-utstillingen | Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Språk

Se AHO WORKS DIPLOMA + STUDIO-utstillingen

Se AHO WORKS DIPLOMA + STUDIO-utstillingen

AHO WORKS DIPLOMA + STUDIO-utstillingen er nå åpen. Kom å se studentarbeider fra dette semesteret presentert over hele campus. 

For første gang på over to år kan vi endelig åpne skolen og fysisk vise frem det fantastiske arbeidet som studentene har produsert det siste semesteret. 
 
– Nettopp det at det er en fysisk utstilling er viktige for våre fag. Landskapsarkitektur, design og arkitektur det handler om våre fysiske og visuelle omgivelser. Derfor er det så viktig at vi får våre prosjekter ut i modeller, papir, og på skjermer, og får vist det ut i utstillingen, forteller Prorektor for utdanning Espen Surnevik på åpningen fredag 3. juni. 

img_1786.jpg 
AHO WORKS DIPLOM + STUDIO-utstillingen våren 2022 viser studentarbeider fra grunnutdanningen, masterstudioene og diplom innen master i arkitektur, master i design og master i landskapsarkitektur.
 
– Dette er lærerne og studentenes dag, og dette feirer virkelig all den enorme innsatsen dere har gjort dette semesteret. Dette er en feiring av fagene våre, og da er det flott at vi også har en arbeidende komite som samtidig har fått på plass AHO Works Awards, forteller Surnevik. 
 
Utstillingen står til søndag 12. juni, og er åpen fra 12.00 til 18.00 i Maridalsveien 29 og i Akersbakken 12. 
 
AHO Works Awards er også tilbake etter en Covid-pause, Torsdag 9. juni kl 14. 

img_1797.jpg

img_1805.jpg

img_1807.jpg